Featured

First blog post

This is the post excerpt.

Advertisements

This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

post

Gastric Guling – Guling

gastric Young Living

Kisah gastrik yang berulang kali  datang tanpa diundang!

Dulu, sebelum ada EO saya pulun minum peppermint tea dan makan ubat gastrik.
Ubat gastrik plak kene makan sebelum meal. Pastu bila datang perut tak sedap, sampai tergolek golek mcm tenggiling busuk dkt atas karpet.. Sakitnya ya rabbi..

Keluar masuk toilet jgn ckp berapa kali..rasa perut memulas mcm nak membuang..tapi berjam2 duduk dlm toilet tak buang2 juga..sampai krem kaki okeh..pastu rasa nak kentut..Tapi angin tak keluar pon..Bergolek la ke depan ke belakang sambil marathon masuk toilet

Tak boleh tahan lagi kol 12 malam buta tengah2 malam terjah 7 eleven nak carik GAVISCON..kalau tetiba gaviscon dah habis stock, mula la rasa mcm nak hantuk kepala kat dinding dan sambung aksi golek2 hindustan..Selalunya 2-3 jam baru redha slowly

Alhamdulillah ditemukan dgn YLEO..sampai dah lupa mana ubat gastric yang saya selalu stanby tu