Gastric Guling – Guling

gastric Young Living

Kisah gastrik yang berulang kali  datang tanpa diundang!

Dulu, sebelum ada EO saya pulun minum peppermint tea dan makan ubat gastrik.
Ubat gastrik plak kene makan sebelum meal. Pastu bila datang perut tak sedap, sampai tergolek golek mcm tenggiling busuk dkt atas karpet.. Sakitnya ya rabbi..

Keluar masuk toilet jgn ckp berapa kali..rasa perut memulas mcm nak membuang..tapi berjam2 duduk dlm toilet tak buang2 juga..sampai krem kaki okeh..pastu rasa nak kentut..Tapi angin tak keluar pon..Bergolek la ke depan ke belakang sambil marathon masuk toilet

Tak boleh tahan lagi kol 12 malam buta tengah2 malam terjah 7 eleven nak carik GAVISCON..kalau tetiba gaviscon dah habis stock, mula la rasa mcm nak hantuk kepala kat dinding dan sambung aksi golek2 hindustan..Selalunya 2-3 jam baru redha slowly

Alhamdulillah ditemukan dgn YLEO..sampai dah lupa mana ubat gastric yang saya selalu stanby tu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s